Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Вијести
Јавно предузеће „Завод за уџбенике и наставна средства“ а. д. Источно Ново Сарајево и ове године настојало је да на вријеме обезбиједи уџбенике за основну и средњу школу. У току је процедура штампе уџбеника те ће исти у наредном периоду бити доступни у књижарама.

ЈП „Завод за уџбенике и наставна средства“ а. д. Источно Ново Сарајево и ове године омогућава вам куповину уџбеника за основну школу, школског прибора и ђачких торби, на 4 рате.


На Конкурс за награду „Златна сова“ ЈП “Завод за уџбенике и наставна средства” а.д. Источно Ново Сарајево за 2017. годину стигло је 50 рукописа, од којих је 47 испунило услове Конкурса. Жири у саставу: проф. др Сања Мацура (предсједник), проф. др Душко Певуља (члан) и књижевник Мирко Вуковић (члан) их је прочитао, те у складу с „Правилником“ и раније постигнутим договором о начину рада донио сљедећу одлуку:

Пратите нас на друштвеним мрежама

Facebook 
Twiter
Google + 


Погледај још...