Социологија за 3. и 4. разред гимназије

Социологија за 3. и 4. разред гимназије

Аутор: Биљана Милошевић Шошо
Максимална количина
- 1 +

Опис

Социологија за 3. и 4. разред гимназије

Формат: 17 х 24 cm
Повез: меки
Писмо: ћирилица
Број страница: 173
Година издања: 2023.
ISBN: 978-99955-1-745-8
Шифра: 52233