Честитка за полазак у школу уз представљање дигиталних садржаја

Честитка за полазак у школу уз представљање дигиталних садржаја

Завод за уџбенике и наставна средства упућује честитке свим ученицима, просвјетним радницима и родитељима почетак нове школске године. Надамо се да ће епидемиолошка ситуација дозволити одвијање нас...

Завод за уџбенике и наставна средства упућује честитке свим ученицима, просвјетним радницима и родитељима почетак нове школске године.

Надамо се да ће епидемиолошка ситуација дозволити одвијање наставе у редовним условима и околностима и да ће наши најмлађи суграђани успјешно савладати градиво и усвојити нова знања.

У сарадњи са Министарством просвјете и културе, Министарством за научно-технолошки развој, високо образовање и информационо друштво и Републичким педагошким заводом припремили смо дигиталне садржаје који прате постојеће штампане уџбенике.

Ове године акценат смо ставили на тзв. прву тријаду односно прва три разреда основне школе. Ученици ће ове садржаје моћи користити на паметним телефонима, таблетима и рачунарима и надамо се да ће им ово бити занимљив и забаван начин учења нових појмова и провјере свог знања.

У видео поруци овог јутра  посебну поруку имамо за оне најмлађе - ученике првог разреда.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IOKYXeeL0l4[/embed]

 

Сличне вијести