Делегација Завода у посјети сајму у Истанбулу

Делегација Завода у посјети сајму у Истанбулу

Бојан Ђенић в.д. директора Завода за уџбенике и наставна средства и Младен Пандуревић извршни директор сектора маркетинга посјетили су Интернационални сајам канцеларијског материјала и опреме – ...

Бојан Ђенић в.д. директора Завода за уџбенике и наставна средства и Младен Пандуревић извршни директор сектора маркетинга посјетили су Интернационални сајам канцеларијског материјала и опреме –  ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2020Сајам се одржавау периоду  19.02.2020. - 21.02.2020. год. у Истанбулу и омогућава размјену искуства и нове приступе у области канцеларијског материјала и књижара.

Делегација Завода за уџбенике у прилици је да види најновије програм, понуде и материјале и опреме за канцеларије, опрему за предшколске установе, поклоне и промотивне материјале, школски прибор, играчке и едукативне игре, прибор и опрему за књижаре.

Циљ ове посјете поред евентуалних договора о сарадњи са иностраним комапнијама је и упознавање са савременим трендовима и новостима у овим областима који се могу примјенити и у нашим књижарама.

Сличне вијести