Ђенић и Ћосић о успјешном наставку сарадње

Ђенић и Ћосић о успјешном наставку сарадње

Бојан Ђенић, в.д. директора ЈП "Завод за уџбенике и наставна средства" а.д. Источно Ново Сарајево посјетио је данас Општину Источно Ново Сарајево и разговарао са начелником Љубишом Ћосићем о наставк...

Бојан Ђенић, в.д. директора ЈП "Завод за уџбенике и наставна средства" а.д. Источно Ново Сарајево посјетио је данас Општину Источно Ново Сарајево и разговарао са начелником Љубишом Ћосићем о наставку успјешне сарадње између поменуте локалне заједнице и овог јавног предузећа.

С обзиром да је сједиште дирекције смјештено управо у овој општини Ћосић је Ђенићу пожелио добродошлицу у ову локалну средину и пожелио успјешно руковођење Заводом за уџбенике у наредном периоду.

Захваљујући на гостопримству Ђенић је упознао начелника о о плановима пословања предузећа у наредном периоду и о увођењу одређених новитета у корист још бољих пословних резултата.

Саговорници су сагласни да је досадашња сарадња између Завода за уџбенике и општине Источно Ново Сарајево била на завидном нивоу и исказали су спремност да тако остане и у будућем периоду.

Сличне вијести