Ђенић: Нова књижара - сигуран показатељ да смо на добром путу

Ђенић: Нова књижара - сигуран показатељ да смо на добром путу

Поводом обиљежавања 30 година од оснивања Јавног предузећа “Завод за уџбенике и наставна средства“ а. д. Источно Ново Сарајево данас смо у Источном Новом Сарајеву отворили своју 21. књижару. Књижара И...

Поводом обиљежавања 30 година од оснивања Јавног предузећа “Завод за уџбенике и наставна средства“ а. д. Источно Ново Сарајево данас смо у Источном Новом Сарајеву отворили своју 21. књижару. Књижара Источно Сарајево 2 послује у оквиру Пословног центра Источно Сарајево, а смјештена је на адреси Академика Борише Старовића 1.

Свјесни тренутног стања и експанзије станоградње у општини Источно Ново Сарајево те прилива становништва – како новорођених тако и миграција из других општина - одлучили смо се да управо на територији ове општине оснујемо и отворимо још један малопродајни објекат. Намјера руководства Завода је да се приближи становништву - да пратимо кретања и ослушкујемо потребе.

У непосредној близини књижаре ускоро би требала да започне градња новог вртића и градња нове основне школе, што је јасан показатељ ширења ове локалне заједнице, и сигуран показатељ нама да смо на добром путу.

Лијепо је када сте у прилици да своју мрежу ширите, да отварате објекте и нудите модерне садржаје. Вјерујем да ће ова књижара бити и окосница културних дешавања, да ће нудити занимљиве садржаје и постати кутак за угодне промоције како Заводових издања тако и свих издања која су актуелна и интересантна нашим грађанима.

Град Источно Сарајево и општина Источно Ново Сарајево заслужују модерну књижару, а Завод за уџбенике и наставна средства има капацитет и квалитет издања да граду и општини подаре једну такву књижару.

Срећан сам и поносан што сам на челу институције која шири своје пословање!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6Wz48ewxX44[/embed]

 

Сличне вијести