Најава догађаја: Промоција књиге Проговори да видим ко си

Најава догађаја: Промоција књиге Проговори да видим ко си

Промоција инерактивне књиге о култури говора за дјецу и младе "Проговори да видим ко си" биће одржана у уторак, 02. марта са почетком у 12 часова у Центру за културу и образовање у у Добоју. Књига...

Промоција инерактивне књиге о култури говора за дјецу и младе "Проговори да видим ко си" биће одржана у уторак, 02. марта са почетком у 12 часова у Центру за културу и образовање у у Добоју.

Књига садржи више од 20 аудио и видео лекција, које читаоци покрећу скенирањем кју-ар кода и помоћу којих добијају смјернице како се може унаприједити усмено изражавање.

Јединствена интерактивност огледа се и у чињеници да сваки читалац има могућност да пошаље аудио запис одређених задатака а стручњаци из Удружења „Изражајност“ ће им одговорити и упутити их како могу да побољшају своје говорне навике.

Аутор ове књиге је мастер комуниколог и дипломирани глумац Слободан Роксандић а иста је објављена у саиздаваштву Завода за уџбенике и наставна средства а.д. Источно Ново Сарајево и Удружења "Изражајност".

Промоцију ове књиге у Добоју организује ЈУ Економска школа Добој уз подршку Града Добоја а о значају овог издања говориће аутор Слободан Роксандић, Милан Босиљчић у име Удружења "Изражајност" и Дејан Керлета у име Завода за уџбенике и наставна средства.

Сличне вијести