Наши награђени романи у пратећем програму позоришног фестивала

Наши награђени романи у пратећем програму позоришног фестивала

У оквиру 23. међународног фестивала малих сцена и монодраме који ће бити одржан у Источном Сарајеву у периоду од 04. до 08. децембра 2018. године биће промовисане двије побједничке књиге са наших конк...

У оквиру 23. међународног фестивала малих сцена и монодраме који ће бити одржан у Источном Сарајеву у периоду од 04. до 08. децембра 2018. године биће промовисане двије побједничке књиге са наших конкурса “Златна сова” и “Совица”.

Први еколошки роман за млађу публику “Како се испричала Неиспричана Бајка” Ранка Павловића, који је освојио прво мјесто на конкурсу за најбољу књигу за дјецу “Совица”, биће промовисан у четвртак, 06. децембра 2018. године у 17 часова. На промоцији ће говорити члан жирија др Жељка Пржуљ са Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву и аутор Ранко Павловић из Бањалуке.

Побједнички роман конкурса за најбољи необјављени роман „Златна сова“ аутора Драгана Тепавчевића „Зна ли ко енглески“ биће промовисан у петак, 07. децембра у 17 часова. О роману ће говорити др Жељка Пржуљ и Божо Тепавчевић. Аутор ће се обратити присутнима путем видео линка из Аустралије, а одломке из романа говориће глумац Љубо Божовић.

Промоције ће бити одржане у Културном центру Источно Ново Сарајево који је и организатор овог традиционалног позоришног фестивала.

Сличне вијести