Настављају се промоције наших издања

Настављају се промоције наших издања

Завод за уџбенике и наставна средства, након веома успјешних "Сајамских дана", планира организовати неколико промоција у наредном периоду у складу са епидемиолошким мјерама. Промоција књиге "Да...

Завод за уџбенике и наставна средства, након веома успјешних "Сајамских дана", планира организовати неколико промоција у наредном периоду у складу са епидемиолошким мјерама.

Промоција књиге "Давно испричане приче" књижевника Бранка Јовичића биће одржана у петак, 12. новембра, у сали Скупштине општине Брод са почетком у 17.30 часова. Бранко Јовичић добитник је треће књижевне награде Златна сова за најбољи необјављени роман 2020. године.

 

Овогодишњи добитник награде „Златна сова“ Бранко Станковић промовисаће награђени роман „Врежа“ у Лопарама 15. новембра са почетком у 18 часова у Центру за културу и информисање у Лопарама.

У сарадњи са Народном библиотеком „Филип Вишњић“ у Бијељини у уторак, 16. новембра у 19 часова организујемо промоцију романа „Врежа“ Бранка Станковића.

 

Традиционално, промоције наших издања биће дио пратећег програма Фестивала малих сцена и монодраме у Источном Сарајеву од 07. до 12. децембра ове године. За ту прилику планиране су промоције овогодишњих награђених романа на конкурсу „Златна сова“.

Сличне вијести