Настављено реновирање наших књижара

Настављено реновирање наших књижара

Нова књижара Завода за уџбенике у Бањалуци почела је са радом у улици Симе Матавуља бр. 2 и на услузи сваким радним даном од 07,30 до 19,00 часова и суботом од 7,30 до 14,00 часова. Књижара „Бања...

Нова књижара Завода за уџбенике у Бањалуци почела је са радом у улици Симе Матавуља бр. 2 и на услузи сваким радним даном од 07,30 до 19,00 часова и суботом од 7,30 до 14,00 часова.

Књижара „Бања Лука 3“ је након „Бијељине 1“ и „Братунца“ трећа књижара која је брендирана у новом стилу и ентеријеру, који ће у наредном периоду красити наше малопродајне објекте.

У истом низу, у  јануару 2021. године, слиједи реновирање наше књижаре у Источном Новом Сарајеву у улици Зорана Цвијетића 58 гдје је смјештена и дирекција нашег јавног предузећа. (ранија адреса Николе Тесле 58).

Купци који су имали прилике посјетити наше поменуте реновиране објекте сагласни су да је ријеч о модерним и савременим књижарама у којима су производи и издања много прегледнији и доступнији.

Молимо све наше купце да за вријеме трајања послова у реновирању одређених књижара буду стрпљиви или да користе услуге интернет продавнице. Више информација можете добити и на info@zunsrs.com  

Сличне вијести