Одржан састанак са представницима Удружења "Изражајност"

Одржан састанак са представницима Удружења "Изражајност"

Директор Завода за уџбенике и наставна средства Бојан Ђенић и извршни директор Сектора издавачке дјелатности Весна Суботић одржали су данас радни састанак са оснивачима Удружења "Изражајност" из Беогр...

Директор Завода за уџбенике и наставна средства Бојан Ђенић и извршни директор Сектора издавачке дјелатности Весна Суботић одржали су данас радни састанак са оснивачима Удружења "Изражајност" из Београда Миланом Босиљчићем, Слободаном Роксандићем и Марком Миловановићем.

План промотивних активности за књигу "Проговори да видим ко си" је једна од тема састанка јер је ово издање у Републици Српској јавности доступно у свим књижарама Завода за уџбенике. Битно је нагласити да је ријеч о заједничком издању нашег Завода и удружења "Изражајност".

Констатовано је да је потражња за овим издањем оправдала очекивања издавача и да су веома значајне бројне позитивне критике јавности и читалаца. Посебно радује чињеница да велики број читалаца користи интерактивност овог издања и учествује у пројектима и задатим вјежбама које прате ово значајно додатно наставно средство.

На састанку је констатовано да ће се промотивне активности након Добоја, Требиња и Источног Сарајева наставити у догледно вријеме и у осталим градовима Српске и да је циљ да што више младих људи али и оних који имају васпитну улогу према младим људима користи ову књигу и радити на развоју културе говора.

Сличне вијести