Почела је продаја уџбеника и школске опреме на рате

Почела је продаја уџбеника и школске опреме на рате

Завод за уџбенике и наставна средства РС од 1. априла нуди могућност куповине уџбеника и школског прибора на рате, како би родитељима олакшао почетак нове школске године. Осим уџбеника, Завод по на...

Завод за уџбенике и наставна средства РС од 1. априла нуди могућност куповине уџбеника и школског прибора на рате, како би родитељима олакшао почетак нове школске године.

Осим уџбеника, Завод по најприступачнијим цијенама нуди и богату палету школског прибора реномираних произвођача, а сви заинтересовани могу да контактирају књижаре Завода, добију све информације и закључе уговоре о куповини уџбеника на рате.

За куповину уџбеника и опреме на рате нису потребне тзв. "шопинг" картице или неки посебни документи. Довољно је да  родитељи уз лични документ посјете неку од наших књижара и биће им омогућена куповина на рате.

Да подсјетимо, Влада Републике Српске обезбјеђује уџбенике за све ученике првог и другог разреда основне школе.

Завод за уџбенике и наставна средства активно ради на припреми уџбеника, наставних средстава и педагошке документације за сљедећу школску годину, а у току је спровођење законом прописане процедуре за избор нових уџбеника за основну школу који су предвиђени планом уџбеника за школску 2019/2020. годину.

Сличне вијести