Почеле с радом нове књижаре

Почеле с радом нове књижаре

ЈП „Завод за уџбенике и наставна средства“ има 20 малопродајних објеката широм Републике Српске. Ове године, желећи да својим купцима омогућимо што квалитетније услуге и доступност, отворили смо малоп...

ЈП „Завод за уџбенике и наставна средства“ има 20 малопродајних објеката широм Републике Српске. Ове године, желећи да својим купцима омогућимо што квалитетније услуге и доступност, отворили смо малопродајне објекте у Фочи и Модричи, те други малопродајни објекат у Бијељини.

Такође, пратећи потребе грађана Вишеграда премјестили смо сједиште наше књижаре у овом граду и од сада она послује у Андрићграду, у просторијама бивше књижаре “Или, или”.

Поред уџбеника и наставних средстава све наше књижаре снадбјевене су великим избором најквалитетнијег школског прибора и опреме по веома повољним цијенама.

Такође, поред свих наших насова из белетристике, публицистике и стручне литературе у нашим књижарама пронаћи ћете и најпопуларије наслове дугих издавача као и велики избор галантерије и канцеларијског материјала.

[gallery ids="3931,3992,3993,3994,3995"]

Сличне вијести