Попуст од 20 одсто за све који помажу рад библиотека

Попуст од 20 одсто за све који помажу рад библиотека

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске омогућио је попуст од 20 одсто за дјела белетристике и школске лектире за све јединице локалне самоуправе, јавне и приватне субјекте који желе п...

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске омогућио је попуст од 20 одсто за дјела белетристике и школске лектире за све јединице локалне самоуправе, јавне и приватне субјекте који желе помоћи рад библиотека.

Поводом кампање "Читајмо заједно", коју спроводи Министарство просвјете и културе Републике Српске, Завод за уџбенике и наставна средства свим јединицама локалне самоуправе, јавним и приватним субјектима који желе помоћи рад одређене библиотеке - матичне, градске/општинске, школске или библиотеке неке друге установе, омогућио је попуст од 20 одсто на куповину остварену до 31. децембра.

Завод за уџбенике и наставна средства позива све јединице локалне самоуправе, јавне и приватне субјекте да подрже ову акцији и да, у складу са могућностима, обогате библиотечке фондове и заједничким залагањем подстакну грађане Републике Српске на читање.

Заинтересовани за учешће у акцији треба да се обрате најближој књижари Завода за уџбенике и наставна средства.

Учествујте у акцији! Читајмо заједно!

Његујмо нашу књижевност, развијајмо библиотеке, подржимо и афирмишимо домаће ауторе и издавачку продукцију!

Сличне вијести