Потписани уговори са синдикатима о куповини на рате

Потписани уговори са синдикатима о куповини на рате

Директор Јавног предузећа “Завод за уџбенике и наставна средства” у Источном Новом Сарајеву Раде Ристовић и предсједник Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске Аница Јондић потписали су...

Директор Јавног предузећа “Завод за уџбенике и наставна средства” у Источном Новом Сарајеву Раде Ристовић и предсједник Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске Аница Јондић потписали су у Бањалуци уговор о пословно-техничкој сарадњи и куповини уџбеника, школског прибора и остале робе на рате.

Овај уговор олакшаће у знатној мјери члановима Синдиката радника унутрашњих послова који имају дјецу школског узраста спремање ученика за школу, саопштено је из Завода за уџбенике и наставна средства.

У књижарама Завода чланови ове синдикане организације уз потребну документацију моћи ће купити уџбенике, школски прибор и осталу робу на три мјесечне рате.

Током мјесеца јуна сличан Уговор потписан је и са још неким синдикалним организацијама, а Завод за уџбенике и наставна средства нуди и свим осталим синдикалним организацијама, предузећима и колективима овај вид сарадње.

Сличне вијести