Тренинзи "Послове едукације" за запослене у малопродајним објектима

Тренинзи "Послове едукације" за запослене у малопродајним објектима

Запослени у малопродајним објектима Завода за уџбенике и наставна средства из пословних центара Требиње, Источно Сарајево, Бијељина, Добој и Приједор учествовали су на тренинзима продаје у оквиру прог...

Запослени у малопродајним објектима Завода за уџбенике и наставна средства из пословних центара Требиње, Источно Сарајево, Бијељина, Добој и Приједор учествовали су на тренинзима продаје у оквиру програма Пословне едукације.

У оквиру тренинга "Супер продавац" сви запослени у књижарама Завода за уџбенике прошли су кроз модуле као што су комуникације с купцима, невербалне комуникације, технике продаје, везане и додатне продаје, рјешавање рекламација и приговора, итд.

Едукацијама је претходио обилазак продајних објеката и разговори са запосленим како би изнијели ситуације с којима се сусрећу у свакодневном послу.

Циљ ових обука је да конкретним мјерама унаприједимо наше услуге у продаји и комуникацији с купцима што ће, уз обнову и реновирање великог броја наших књижара и широк асортиман квалитетних производа уз повољне цијене, у потпуности унаприједити укупни позитиван доживљај књижара Завода за уџбенике и наставна средства код свих категорија купаца.

[gallery ids="9379,9380,9381,9382,9383"]

Сличне вијести