Уз Светосавске награде свим добитницима на поклон "Књига Петра Кочића"

Уз Светосавске награде свим добитницима на поклон "Књига Петра Кочића"

Светосавском наградом за радну/школску 2019/2020. годину Министарство просвјете и културе Републике Српске наградило је 40 истакнутих наставника основних и средњих школа и васпитача у Републици Српск...

Светосавском наградом за радну/школску 2019/2020. годину Министарство просвјете и културе Републике Српске наградило је 40 истакнутих наставника основних и средњих школа и васпитача у Републици Српској за постигнуте изузетне резултате у области образовања и васпитања ученика, односно дјеце у претходној школској, односно радној години.

Светосавскa наградa, која се састоји од Светосавске повељe и новчане награде, додјељује се како би се указало на значај и вриједност позива васпитно-образовних радника у Републици Српској и са циљем развоја и унапређења васпитно-образовног система у Републици Српској. 

Завод за уџбенике и наставна средства обезбиједио је свим награђеним просвјетним радницима наше значајно издање "Књигу Петра Кочића" као наш допринос и знак захвалности нашим просвјетним радницима који раде веома одговоран и значајан посао.

Свечани програм поводом додјеле Светосавске награде емитован је вечерас, 28. 1. 2021. године, у 18.00 часова на првом каналу Радио-телевизије Републике Српске.

СНИМАК РТРС МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ КЛИКОМ ОВДЈЕ!

Сличне вијести