Велики попусти и представљање књиге Милоша Ковачевића на сајму књига у Источном Новом Сарајеву

Велики попусти и представљање књиге Милоша Ковачевића на сајму књига у Источном Новом Сарајеву

Сајам књига у Источном Новом Сарајеву биће организован у периоду 16.08 – 18.08.2021. године у оквиру манифестације под називом „Љето у Источном Новом Сарајеву“. Манифестација, под покровитељством О...

Сајам књига у Источном Новом Сарајеву биће организован у периоду 16.08 – 18.08.2021. године у оквиру манифестације под називом „Љето у Источном Новом Сарајеву“.

Манифестација, под покровитељством Општине Источно Ново Сарајево, замишљена је тако да створи што више културно-забавног садржаја за наше суграђане, али и посјетиоце из других општина и градова. Сајам књига ће се одржати на локацији новоизграђеног Трга Републике Србије.

Биће ово изврсна прилика за сусрете посјетилаца и излагача Сајма, а пружиће се и прилика присуства бројним промоцијама књига, које ће бити организоване у вечерњим терминима.

Завод за уџбенике и наставна средства прихватио је позив колега из Матичне библиотеке Источно Сарајево и Општине Источно Ново Сарајево да учествује на овом сајму. За све посјетиоце припремили смо бројне попусте који ће се кретати и до 70 % на наша издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Када је ријеч о промотивним активностима планирали смо представљање књиге проф. др Милоша Ковачевића "Србистички огледи" о којој би поред аутора говорила и проф. др Миланка Бабић. Након представљања књига разговараћемо са уваженим професорима на тему положаја српског језика данас у оквиру својеврсне јавне трибине. Представљање ове књиге заказано је за 18. август у 17.30 часова на Тргу Републике Србије.

Сличне вијести