Naši nagrađeni romani u pratećem programu pozorišnog festivala

Naši nagrađeni romani u pratećem programu pozorišnog festivala

U okviru 23. međunarodnog festivala malih scena i monodrame koji će biti održan u Istočnom Sarajevu u periodu od 04. do 08. decembra 2018. godine biće promovisane dvije pobjedničke knjige sa naših kon...

U okviru 23. međunarodnog festivala malih scena i monodrame koji će biti održan u Istočnom Sarajevu u periodu od 04. do 08. decembra 2018. godine biće promovisane dvije pobjedničke knjige sa naših konkursa “Zlatna sova” i “Sovica”.

Prvi ekološki roman za mlađu publiku “Kako se ispričala Neispričana Bajka” Ranka Pavlovića, koji je osvojio prvo mjesto na konkursu za najbolju knjigu za djecu “Sovica”, biće promovisan u četvrtak, 06. decembra 2018. godine u 17 časova. Na promociji će govoriti član žirija dr Željka Pržulj sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i autor Ranko Pavlović iz Banjaluke.

Pobjednički roman konkursa za najbolji neobjavljeni roman „Zlatna sova“ autora Dragana Tepavčevića „Zna li ko engleski“ biće promovisan u petak, 07. decembra u 17 časova. O romanu će govoriti dr Željka Pržulj i Božo Tepavčević. Autor će se obratiti prisutnima putem video linka iz Australije, a odlomke iz romana govoriće glumac Ljubo Božović.

Promocije će biti održane u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo koji je i organizator ovog tradicionalnog pozorišnog festivala.

Slične vijesti