Сајамски дани и попусти до 70 одсто од 20. до 30. октобра

Сајамски дани и попусти до 70 одсто од 20. до 30. октобра

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске ће у својим књижарама од 20. до 30. октобра организовати сајамске дане и попусте од 20 до 70 одсто на сва своја издања, рекао је Срни портпарол З...

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске ће у својим књижарама од 20. до 30. октобра организовати сајамске дане и попусте од 20 до 70 одсто на сва своја издања, рекао је Срни портпарол Завода Дејан Керлета.Керлета је објаснио да је намјера да се будући да је октобар мјесец књиге и да је отказан Сајам књиге у Београду, да сачувају тај сајамски дух, јер је велики број грађана из Републике Српске сваке године посјећивао београдски сајам.

Он је додао да ће Завод у свим књижарама током сајамских дана организовати дружење својих аутора са грађанима.

У књижари у Добоју ће 20, 28. и 30. октобра са грађанима да се друже аутори Данило Тешановић, Гордана Симић и Борислав Благојевић, а 22. октобра у књижари у Зворнику гостовати аутори Даница Мојић, Милена Јовић и Горан Гашић, а исти дан у књижари у Источном Сарајеву Саша Терзић.

Керлета је додао да ће се њиховим књижарама у Бањалуци 26, 28. и 29. октобра са грађанима дружити Даница Мојић, Милена Јовић, Горан Гашић, Ранко Рисојевић и Ранко Павловић, у Бијељини ће 22. октобра то бити Бранко Станковић, књижевник Шћепан Алексић гостоваће 26. октобра у књижари у Требињу, а у Модричи 27. октобра Бранко Јовичић и у Приједору Саша Терзић.

Извор: СРНА

Сличне вијести