29 rukopisa u konkurenciji za "Zlatnu sovu"

29 rukopisa u konkurenciji za "Zlatnu sovu"

Na adresu JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a. d. Istočno Novo Sarajevo za nagradu „Zlatna sova“ svoje radove dostavilo je 29 autora. Svi prispjeli rukopisi ispunjavaju uslove konkursa i upu...

Na adresu JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a. d. Istočno Novo Sarajevo za nagradu „Zlatna sova“ svoje radove dostavilo je 29 autora. Svi prispjeli rukopisi ispunjavaju uslove konkursa i upućeni su članovima žirija na čitanje i razmatranje.

O tome koji romani će biti nagrađeni odlučiće žiri u sastavu: prof.dr Jovan Delić (predsjednik), dr Dragana Bedov i dr Željka Pržulj (članovi žirija) do predviđenog roka, odnosno do 31. maja 2019. godine.

Književna nagrada “Zlatna sova“ izdavačke kuće JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“obuhvata plaketu (povelju) za najbolji neobjavljeni roman, objavljivanje djela u tiražu od 500 primjeraka, te autorsku naknadu od 5.000,00 KM i 20 primjeraka romana.

Druga nagrada obuhvata objavljivanje djela u tiražu od 500 primjeraka, te autorsku naknadu od 2.000,00 KM i 20 primjeraka romana.

Treća nagrada obuhvata objavljivanje djela u tiražu od 500 primjeraka, te autorsku naknadu od 1.000,00 KM i 20 primjeraka romana.

Šifre rukopisa po redoslijedu zavođenja u evidenciju:

NSFRUŠKOGORACMK
Natali
Leotar
Proces
Hercegovac
Cerak
Mandila22
Anđeo
Koga?Čega?Kome?Čemu?
Rebus
Gudrun Enslin
V+OLGA
Čarobnjak iz voza
Drina
Ćubasti gnjurac
SaraSelena
Ahilova peta i podmetač
Izložba
Mašinovođa
Banstol
Margita
Abvgd12345
Proleće
Šošana 1957
Golgota
Gorčilo
Zajc
Silikon
Regovo

Slične vijesti