April - mjesec knjige uz brojne promocije i popuste

April - mjesec knjige uz brojne promocije i popuste

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva po deseti put obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava koji se odlukom UNESKO-a iz 1995. godine obilježava 23. aprila. Da podsjetimo, početkom aprila...

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva po deseti put obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava koji se odlukom UNESKO-a iz 1995. godine obilježava 23. aprila.

Da podsjetimo, početkom aprila smo obilježili i Međunarodni dan dječije knjige i stoga mjesec april s razlogom nazivamo mjesecom knjige.

S obzirom da je u Republici Srpskoj najavljen proljećni raspust od 18. aprila koji nas uvodi u Vaskršnje praznike, odlučili smo naše promotivne aktivnosti realizovati ove godine nešto ranije no obično.

Od ponedjeljka,  11. aprila pa do kraja ovog mjeseca u svim našim maloprodajnim objektima važiće popust od 30 % na izdanja beletristike i stručne literature.

Promotivne aktivnosti, druženja i razgovori sa autorima i potpisivanje knjiga u knjižarama biće realizovano po sljedećem rasporedu:

Pored pomenutih aktivnosti u pratećem dijelu programa predviđene su posjete još nekim predškolskim i školskim ustanovama što će biti dio iznenađenja za određene ustanove i naše mlade čitaoce...

Slične vijesti