Delegacija Zavoda u posjeti sajmu u Istanbulu

Delegacija Zavoda u posjeti sajmu u Istanbulu

Bojan Đenić v.d. direktora Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva i Mladen Pandurević izvršni direktor sektora marketinga posjetili su Internacionalni sajam kancelarijskog materijala i opreme – ...

Bojan Đenić v.d. direktora Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva i Mladen Pandurević izvršni direktor sektora marketinga posjetili su Internacionalni sajam kancelarijskog materijala i opreme –  ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2020Sajam se održavau periodu  19.02.2020. - 21.02.2020. god. u Istanbulu i omogućava razmjenu iskustva i nove pristupe u oblasti kancelarijskog materijala i knjižara.

Delegacija Zavoda za udžbenike u prilici je da vidi najnovije program, ponude i materijale i opreme za kancelarije, opremu za predškolske ustanove, poklone i promotivne materijale, školski pribor, igračke i edukativne igre, pribor i opremu za knjižare.

Cilj ove posjete pored eventualnih dogovora o saradnji sa inostranim komapnijama je i upoznavanje sa savremenim trendovima i novostima u ovim oblastima koji se mogu primjeniti i u našim knjižarama.

Slične vijesti