Đenić i Ćosić o uspješnom nastavku saradnje

Đenić i Ćosić o uspješnom nastavku saradnje

Bojan Đenić, v.d. direktora JP "Zavod za udžbenike i nastavna sredstva" a.d. Istočno Novo Sarajevo posjetio je danas Opštinu Istočno Novo Sarajevo i razgovarao sa načelnikom Ljubišom Ćosićem o nasta...

Bojan Đenić, v.d. direktora JP "Zavod za udžbenike i nastavna sredstva" a.d. Istočno Novo Sarajevo posjetio je danas Opštinu Istočno Novo Sarajevo i razgovarao sa načelnikom Ljubišom Ćosićem o nastavku uspješne saradnje između pomenute lokalne zajednice i ovog javnog preduzeća.

S obzirom da je sjedište direkcije smješteno upravo u ovoj opštini Ćosić je Đeniću poželio dobrodošlicu u ovu lokalnu sredinu i poželio uspješno rukovođenje Zavodom za udžbenike u narednom periodu.

Zahvaljujući na gostoprimstvu Đenić je upoznao načelnika o o planovima poslovanja preduzeća u narednom periodu i o uvođenju određenih noviteta u korist još boljih poslovnih rezultata.

Sagovornici su saglasni da je dosadašnja saradnja između Zavoda za udžbenike i opštine Istočno Novo Sarajevo bila na zavidnom nivou i iskazali su spremnost da tako ostane i u budućem periodu.

Slične vijesti