Đenić: Nova knjižara - siguran pokazatelj da smo na dobrom putu

Đenić: Nova knjižara - siguran pokazatelj da smo na dobrom putu

Povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja Javnog preduzeća “Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a. d. Istočno Novo Sarajevo danas smo u Istočnom Novom Sarajevu otvorili svoju 21. knjižaru. Knji...

Povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja Javnog preduzeća “Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a. d. Istočno Novo Sarajevo danas smo u Istočnom Novom Sarajevu otvorili svoju 21. knjižaru. Knjižara Istočno Sarajevo 2 posluje u okviru Poslovnog centra Istočno Sarajevo, a smještena je na adresi Akademika Boriše Starovića 1.

Svjesni trenutnog stanja i ekspanzije stanogradnje u opštini Istočno Novo Sarajevo te priliva stanovništva – kako novorođenih tako i migracija iz drugih opština - odlučili smo se da upravo na teritoriji ove opštine osnujemo i otvorimo još jedan maloprodajni objekat. Namjera rukovodstva Zavoda je da se približi stanovništvu - da pratimo kretanja i osluškujemo potrebe.

U neposrednoj blizini knjižare uskoro bi trebala da započne gradnja novog vrtića i gradnja nove osnovne škole, što je jasan pokazatelj širenja ove lokalne zajednice, i siguran pokazatelj nama da smo na dobrom putu.

Lijepo je kada ste u prilici da svoju mrežu širite, da otvarate objekte i nudite moderne sadržaje. Vjerujem da će ova knjižara biti i okosnica kulturnih dešavanja, da će nuditi zanimljive sadržaje i postati kutak za ugodne promocije kako Zavodovih izdanja tako i svih izdanja koja su aktuelna i interesantna našim građanima.

Grad Istočno Sarajevo i opština Istočno Novo Sarajevo zaslužuju modernu knjižaru, a Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ima kapacitet i kvalitet izdanja da gradu i opštini podare jednu takvu knjižaru.

Srećan sam i ponosan što sam na čelu institucije koja širi svoje poslovanje!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6Wz48ewxX44[/embed]

 

Slične vijesti