Mini sajam - popusti na određena izdanja i do 70 %

Mini sajam - popusti na određena izdanja i do 70 %

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjoj Luci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane korona virusom odlučili smo da zadržimo pozitivni duh sajma knjiga kroz akciju „Mini sajam“....

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjoj Luci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane korona virusom odlučili smo da zadržimo pozitivni duh sajma knjiga kroz akciju „Mini sajam“.

Organizatori sajma „Glas Srpske“ organizovaće elektronski sajam putem internet portala a mi smo odlučili da u svim našim knjižarama organizujemo sajamsko sniženje.

U svim knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u periodu od 15. do 21. septembra biće odobren poseban „sajamski“ popust i do 70 % na određena djela.

 Ukoliko nas je pandemija spriječila da se družimo u Sportskoj dvorani „Borik“ i da priuštimo sebi neke naslove lijepe književnosti uz posebne popuste, nije nas spriječila da čitamo i da svim građanima Republike Srpske ponudimo svoja izdanja po posebnim cijenama.

Ovom prilikom svi građani u najbližoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva pronaći će ono što je bilo planirano za izlaganje na banjalučkom sajmu uz sajamski popust.

Slične vijesti