Mini sajam produžen do kraja septembra

Mini sajam produžen do kraja septembra

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjoj Luci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane korona virusom odlučili smo da zadržimo pozitivni duh sajma knjiga kroz akciju „Mini sajam“....

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjoj Luci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane korona virusom odlučili smo da zadržimo pozitivni duh sajma knjiga kroz akciju „Mini sajam“.

U svim knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u periodu odobren je poseban „sajamski“ popust i do 70 % na određena djela.

Veliko interesovanje javnosti primoralo nas je da Mini sajam produžimo do kraja mjeseca ili do isteka zaliha kada je riječ o pojedinim naslovima.

Najveću pažnju kupaca privlače naslovi iz edicije "Zlatna sova" koji su na popustu do 70 % i neki od naslova su već rasprodati i u toku su dogovori sa autorima o narednim izdanjima. Jedan od rasprodatih romana iz ove edicije je "Grad za nezbrinutu djecu" autora Dragana Tepavčevića.

Posebni popusti vezani su i za značajna sabrana i izabrana djela koja su na popustu od 50 % a riječ je o djelima Rajka Petrova Nova, Ranka Pavlovića, Vojislava Gledića, Vladimira Nastića, Gojka Đoga, Milutina Tasića, Milana Vasića, Ivana V. Lalića, Dare Sekulić, itd.

Sva ostala izdanja svi građani u najbližoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva pronaći će uz sajamski popust od 20 %.

Slične vijesti