Najava događaja: Promocija knjige Progovori da vidim ko si

Najava događaja: Promocija knjige Progovori da vidim ko si

Promocija ineraktivne knjige o kulturi govora za djecu i mlade "Progovori da vidim ko si" biće održana u utorak, 02. marta sa početkom u 12 časova u Centru za kulturu i obrazovanje u u Doboju. Knj...

Promocija ineraktivne knjige o kulturi govora za djecu i mlade "Progovori da vidim ko si" biće održana u utorak, 02. marta sa početkom u 12 časova u Centru za kulturu i obrazovanje u u Doboju.

Knjiga sadrži više od 20 audio i video lekcija, koje čitaoci pokreću skeniranjem kju-ar koda i pomoću kojih dobijaju smjernice kako se može unaprijediti usmeno izražavanje.

Jedinstvena interaktivnost ogleda se i u činjenici da svaki čitalac ima mogućnost da pošalje audio zapis određenih zadataka a stručnjaci iz Udruženja „Izražajnost“ će im odgovoriti i uputiti ih kako mogu da poboljšaju svoje govorne navike.

Autor ove knjige je master komunikolog i diplomirani glumac Slobodan Roksandić a ista je objavljena u saizdavaštvu Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva a.d. Istočno Novo Sarajevo i Udruženja "Izražajnost".

Promociju ove knjige u Doboju organizuje JU Ekonomska škola Doboj uz podršku Grada Doboja a o značaju ovog izdanja govoriće autor Slobodan Roksandić, Milan Bosiljčić u ime Udruženja "Izražajnost" i Dejan Kerleta u ime Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Slične vijesti