Nastavljaju se promocije naših izdanja

Nastavljaju se promocije naših izdanja

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, nakon veoma uspješnih "Sajamskih dana", planira organizovati nekoliko promocija u narednom periodu u skladu sa epidemiološkim mjerama. Promocija knjige "...

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, nakon veoma uspješnih "Sajamskih dana", planira organizovati nekoliko promocija u narednom periodu u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Promocija knjige "Davno ispričane priče" književnika Branka Jovičića biće održana u petak, 12. novembra, u sali Skupštine opštine Brod sa početkom u 17.30 časova. Branko Jovičić dobitnik je treće književne nagrade Zlatna sova za najbolji neobjavljeni roman 2020. godine.

 

Ovogodišnji dobitnik nagrade „Zlatna sova“ Branko Stanković promovisaće nagrađeni roman „Vreža“ u Loparama 15. novembra sa početkom u 18 časova u Centru za kulturu i informisanje u Loparama.

U saradnji sa Narodnom bibliotekom „Filip Višnjić“ u Bijeljini u utorak, 16. novembra u 19 časova organizujemo promociju romana „Vreža“ Branka Stankovića.

 

Tradicionalno, promocije naših izdanja biće dio pratećeg programa Festivala malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu od 07. do 12. decembra ove godine. Za tu priliku planirane su promocije ovogodišnjih nagrađenih romana na konkursu „Zlatna sova“.

Slične vijesti