Nastavljeno renoviranje naših knjižara

Nastavljeno renoviranje naših knjižara

Nova knjižara Zavoda za udžbenike u Banjaluci počela je sa radom u ulici Sime Matavulja br. 2 i na usluzi svakim radnim danom od 07,30 do 19,00 časova i subotom od 7,30 do 14,00 časova. Knjižara „...

Nova knjižara Zavoda za udžbenike u Banjaluci počela je sa radom u ulici Sime Matavulja br. 2 i na usluzi svakim radnim danom od 07,30 do 19,00 časova i subotom od 7,30 do 14,00 časova.

Knjižara „Banja Luka 3“ je nakon „Bijeljine 1“ i „Bratunca“ treća knjižara koja je brendirana u novom stilu i enterijeru, koji će u narednom periodu krasiti naše maloprodajne objekte.

U istom nizu, u  januaru 2021. godine, slijedi renoviranje naše knjižare u Istočnom Novom Sarajevu u ulici Zorana Cvijetića 58 gdje je smještena i direkcija našeg javnog preduzeća. (ranija adresa Nikole Tesle 58).

Kupci koji su imali prilike posjetiti naše pomenute renovirane objekte saglasni su da je riječ o modernim i savremenim knjižarama u kojima su proizvodi i izdanja mnogo pregledniji i dostupniji.

Molimo sve naše kupce da za vrijeme trajanja poslova u renoviranju određenih knjižara budu strpljivi ili da koriste usluge internet prodavnice. Više informacija možete dobiti i na info@zunsrs.com  

Slične vijesti