Nova izdanja predstavljamo i  na Sajmu knjige u Banjoj Luci

Nova izdanja predstavljamo i na Sajmu knjige u Banjoj Luci

Ovogodišnji Sajam knjige u banjalučkoj dvorani "Borik" zvanično počinje u utorak, 10. septembra u 18 časova. Zavod za udžbenike i nastavna sredstva i ove godine učestvuje na Sajmu i biće to prilik...

Ovogodišnji Sajam knjige u banjalučkoj dvorani "Borik" zvanično počinje u utorak, 10. septembra u 18 časova.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva i ove godine učestvuje na Sajmu i biće to prilika da se premijerno promovišu ili predstave i neka nova izdanja kao što su upravo objavljene knjige iz edicije "Zlatna sova" i "Sovica".

Za vrijeme trajanja sajma svi posjetioci mogu iskoristiti popust koji je na snazi i u našim knjižarama a riječ je o 50 % popusta na sve romane "Zlatne sove" do 2019. godine.

Kada je riječ o promocijama, planiramo u petak, 13. septembra u 13 časova sa prof. dr Duškom Pevuljom, svojevrsnim predavanjem, promovisati "Knjigu o Kočiću" čiji je on priređivač.

Za mlađe čitaoce pripremili smo promociju najbolje knjige za djecu autora Vladimira Kalamande i dobitnika nagrade "Sovica" za djelo "Nije Instagram guma na biciklu" koja će biti održana na sajmu u subotu 14.septembra u 13 časova.

Slične vijesti