Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja "Izražajnost"

Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja "Izražajnost"

Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Bojan Đenić i izvršni direktor Sektora izdavačke djelatnosti Vesna Subotić održali su danas radni sastanak sa osnivačima Udruženja "Izražajnost" iz Beo...

Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Bojan Đenić i izvršni direktor Sektora izdavačke djelatnosti Vesna Subotić održali su danas radni sastanak sa osnivačima Udruženja "Izražajnost" iz Beograda Milanom Bosiljčićem, Slobodanom Roksandićem i Markom Milovanovićem.

Plan promotivnih aktivnosti za knjigu "Progovori da vidim ko si" je jedna od tema sastanka jer je ovo izdanje u Republici Srpskoj javnosti dostupno u svim knjižarama Zavoda za udžbenike. Bitno je naglasiti da je riječ o zajedničkom izdanju našeg Zavoda i udruženja "Izražajnost".

Konstatovano je da je potražnja za ovim izdanjem opravdala očekivanja izdavača i da su veoma značajne brojne pozitivne kritike javnosti i čitalaca. Posebno raduje činjenica da veliki broj čitalaca koristi interaktivnost ovog izdanja i učestvuje u projektima i zadatim vježbama koje prate ovo značajno dodatno nastavno sredstvo.

Na sastanku je konstatovano da će se promotivne aktivnosti nakon Doboja, Trebinja i Istočnog Sarajeva nastaviti u dogledno vrijeme i u ostalim gradovima Srpske i da je cilj da što više mladih ljudi ali i onih koji imaju vaspitnu ulogu prema mladim ljudima koristi ovu knjigu i raditi na razvoju kulture govora.

Slične vijesti