Počela je prodaja udžbenika i školske opreme na rate

Počela je prodaja udžbenika i školske opreme na rate

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva RS od 1. aprila nudi mogućnost kupovine udžbenika i školskog pribora na rate, kako bi roditeljima olakšao početak nove školske godine. Osim udžbenika, Zavod p...

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva RS od 1. aprila nudi mogućnost kupovine udžbenika i školskog pribora na rate, kako bi roditeljima olakšao početak nove školske godine.

Osim udžbenika, Zavod po najpristupačnijim cijenama nudi i bogatu paletu školskog pribora renomiranih proizvođača, a svi zainteresovani mogu da kontaktiraju knjižare Zavoda, dobiju sve informacije i zaključe ugovore o kupovini udžbenika na rate.

Za kupovinu udžbenika i opreme na rate nisu potrebne tzv. "šoping" kartice ili neki posebni dokumenti. Dovoljno je da  roditelji uz lični dokument posjete neku od naših knjižara i biće im omogućena kupovina na rate.

Da podsjetimo, Vlada Republike Srpske obezbjeđuje udžbenike za sve učenike prvog i drugog razreda osnovne škole.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva aktivno radi na pripremi udžbenika, nastavnih sredstava i pedagoške dokumentacije za sljedeću školsku godinu, a u toku je sprovođenje zakonom propisane procedure za izbor novih udžbenika za osnovnu školu koji su predviđeni planom udžbenika za školsku 2019/2020. godinu.

Slične vijesti