Počele s radom nove knjižare

Počele s radom nove knjižare

JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ ima 20 maloprodajnih objekata širom Republike Srpske. Ove godine, želeći da svojim kupcima omogućimo što kvalitetnije usluge i dostupnost, otvorili smo malo...

JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ ima 20 maloprodajnih objekata širom Republike Srpske. Ove godine, želeći da svojim kupcima omogućimo što kvalitetnije usluge i dostupnost, otvorili smo maloprodajne objekte u Foči i Modriči, te drugi maloprodajni objekat u Bijeljini.

Takođe, prateći potrebe građana Višegrada premjestili smo sjedište naše knjižare u ovom gradu i od sada ona posluje u Andrićgradu, u prostorijama bivše knjižare “Ili, ili”.

Pored udžbenika i nastavnih sredstava sve naše knjižare snadbjevene su velikim izborom najkvalitetnijeg školskog pribora i opreme po veoma povoljnim cijenama.

Takođe, pored svih naših nasova iz beletristike, publicistike i stručne literature u našim knjižarama pronaći ćete i najpopularije naslove dugih izdavača kao i veliki izbor galanterije i kancelarijskog materijala.

[gallery ids="3931,3992,3993,3994,3995"]

Slične vijesti