Potpisani ugovori sa sindikatima o kupovini na rate

Potpisani ugovori sa sindikatima o kupovini na rate

Direktor Javnog preduzeća “Zavod za udžbenike i nastavna sredstva” u Istočnom Novom Sarajevu Rade Ristović i predsjednik Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske Anica Jondić potpisali s...

Direktor Javnog preduzeća “Zavod za udžbenike i nastavna sredstva” u Istočnom Novom Sarajevu Rade Ristović i predsjednik Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske Anica Jondić potpisali su u Banjaluci ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji i kupovini udžbenika, školskog pribora i ostale robe na rate.

Ovaj ugovor olakšaće u znatnoj mjeri članovima Sindikata radnika unutrašnjih poslova koji imaju djecu školskog uzrasta spremanje učenika za školu, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

U knjižarama Zavoda članovi ove sindikane organizacije uz potrebnu dokumentaciju moći će kupiti udžbenike, školski pribor i ostalu robu na tri mjesečne rate.

Tokom mjeseca juna sličan Ugovor potpisan je i sa još nekim sindikalnim organizacijama, a Zavod za udžbenike i nastavna sredstva nudi i svim ostalim sindikalnim organizacijama, preduzećima i kolektivima ovaj vid saradnje.

Slične vijesti