Saša Terzić (Čika Bajka) očekuje najmlađe na štandu Zavoda u okviru Dječijeg sajma u Banjaluci

Saša Terzić (Čika Bajka) očekuje najmlađe na štandu Zavoda u okviru Dječijeg sajma u Banjaluci

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva predstaviće svoju izdavačku produkciju za najmlađe u okviru drugog "Dječijeg sajma Banja Luka" koji će biti održan 28. i 29. avgusta 2021. godine sa najrazličiti...

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva predstaviće svoju izdavačku produkciju za najmlađe u okviru drugog "Dječijeg sajma Banja Luka" koji će biti održan 28. i 29. avgusta 2021. godine sa najrazličitijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

 

Na štandu Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva svi posjetioci će moći da vide do sada objavljene nagrađene knjige za djecu sa konkursa „Sovica“, brojne druge knjige za djecu, bajke, basne, slikovnice, bojanke, igre i didaktička sredstva.

 

Sa svim našim posjetiocima na štandu Zavoda družiće se glumac Dječijeg pozorišta Republike Srpske Saša Terzić koji je autor veoma zanimljive knjige za djecu pod nazivom „Mjesečev jahač“.

 

O Mjesečevom jahaču ali i ostalim pričama i bajakama naš „Čika Bajka“ družiće se s najmlađima u subotu od 11 časova i u nedjelju od 13 časova.

 

"Dječiji sajam Banja Luka 2021" u Hali sportova Borik u Banjaluci. Najveći porodični događaj biće događaj na kome će posetioci pronaći proizvode po jedinstvenim promotivnim cenama, naučiti nove stvari, učestvovati u edukativnim i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.

 

Ulaz je besplatan za sve posetioce, a mališane očekuje odlična zabava uz mnoštvo iznenađenja, takmičenja, maštovite, kreativne, sportske i igračke kutke.

 

Organizator „Dječijeg sajma Banja Luka 2021“ je kompanija RS CONSULTING and TRADE d.o.o. iz Banjaluke, koja će kroz ovaj društveno odgovoran projekat najbolje pripremiti atmosferu za obilježavanje Međunarodnog dana djeteta - 20. novembra.

Slične vijesti