Svjetski dan knjige uz popust do 50 % i promocije u knjižarama

Svjetski dan knjige uz popust do 50 % i promocije u knjižarama

JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a.d. Istočno Novo Sarajevo deveti put obilježiće Svjetski dan knjige i autorskih prava. Ove godine ovaj svojevrsni praznik knjige obilježićemo u znaku D...

JP „Zavod za udžbenike i nastavna sredstva“ a.d. Istočno Novo Sarajevo deveti put obilježiće Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Ove godine ovaj svojevrsni praznik knjige obilježićemo u znaku Duška Trifunovića. Poezija Duška Trifunovića je od sada u programu lektire za osmi razred osnovne škole. Upravo na Svjetski dan knjige u našoj knjižari u Istočnom Sarajevu  predstavićemo novi „Izbor iz poezije Duška Trifunovića“ koji je priredila Marijana Mitrić. Predstavljanje knjige zakazano je za petak u 12 časova a pored priređivača o ovom izboru i značaju izučavanja poezije Duška Trifunovića govoriće dr Željka Pržulj. Na dan promocije ova knjiga moći će se kupiti u svim knjižarama uz popust od 20 %, a predstavljanje knjige biće uživo emitovano putem Zavodovih kanala na društvenim mrežama.

Banjalučani će na Svjetski dan knjige moći da upoznaju svoje najmlađe sa piscima Berislavom Blagojevićem  i Sašom Terzićem, koji će u knjižari Banjaluka 2 (Kralja Petra I Karađorđevića) od 18 do 20 časova,  potpisivati svoje knjige „Upoznajte Gagarina, najšašavijeg psa u svemiru“ i „Mjesečev jahač“.

Svi roditelji predškolaca u Bijeljini mogu iskoristiti priliku i sa svojim najmlađim posjetiti našu knjižaru Bijeljina 1 ( ulica Gavrila Principa) i razgovarati sa autorima „Predškolske radilice“ Milenom Jović i Danicom Mojić. Kako na najbolji način pripremiti dijete za polazak u prvi razred i koje su to ideje i projekti koje možete samostalno raditi sa  svojom djecom uz ovu radilicu, samo su neki od savjeta koje možete dobiti od naših autora u terminu od 18 do 20 časova.

Generalno, pored navedenih događaja u svih dvadeset knjižara Zavoda za udžbenike 23. aprila važiće popust do 50 % na sva izdanja iz beletristike, poezije, stručne literature, literature za djecu i monografija.

S obzirom da je jedan od običaja koji prate ovaj dan i darivanje knjiga, zaposleni u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva odlučili su ove godine pokloniti određeni broj naših izdanja Narodnoj biblioteci „Manojlo Ilić“ iz Rudog. Ova donacija biće uručena u narednom periodu.

Slične vijesti