Treninzi "Poslove edukacije" za zaposlene u maloprodajnim objektima

Treninzi "Poslove edukacije" za zaposlene u maloprodajnim objektima

Zaposleni u maloprodajnim objektima Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva iz poslovnih centara Trebinje, Istočno Sarajevo, Bijeljina, Doboj i Prijedor učestvovali su na treninzima prodaje u okviru p...

Zaposleni u maloprodajnim objektima Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva iz poslovnih centara Trebinje, Istočno Sarajevo, Bijeljina, Doboj i Prijedor učestvovali su na treninzima prodaje u okviru programa Poslovne edukacije.

U okviru treninga "Super prodavac" svi zaposleni u knjižarama Zavoda za udžbenike prošli su kroz module kao što su komunikacije s kupcima, neverbalne komunikacije, tehnike prodaje, vezane i dodatne prodaje, rješavanje reklamacija i prigovora, itd.

Edukacijama je prethodio obilazak prodajnih objekata i razgovori sa zaposlenim kako bi iznijeli situacije s kojima se susreću u svakodnevnom poslu.

Cilj ovih obuka je da konkretnim mjerama unaprijedimo naše usluge u prodaji i komunikaciji s kupcima što će, uz obnovu i renoviranje velikog broja naših knjižara i širok asortiman kvalitetnih proizvoda uz povoljne cijene, u potpunosti unaprijediti ukupni pozitivan doživljaj knjižara Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva kod svih kategorija kupaca.

[gallery ids="9379,9380,9381,9382,9383"]

Slične vijesti