Uz Svetosavske nagrade svim dobitnicima na poklon "Knjiga Petra Kočića"

Uz Svetosavske nagrade svim dobitnicima na poklon "Knjiga Petra Kočića"

Svetosavskom nagradom za radnu/školsku 2019/2020. godinu Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradilo je 40 istaknutih nastavnika osnovnih i srednjih škola i vaspitača u Republici Srps...

Svetosavskom nagradom za radnu/školsku 2019/2020. godinu Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradilo je 40 istaknutih nastavnika osnovnih i srednjih škola i vaspitača u Republici Srpskoj za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja učenika, odnosno djece u prethodnoj školskoj, odnosno radnoj godini.

Svetosavska nagrada, koja se sastoji od Svetosavske povelje i novčane nagrade, dodjeljuje se kako bi se ukazalo na značaj i vrijednost poziva vaspitno-obrazovnih radnika u Republici Srpskoj i sa ciljem razvoja i unapređenja vaspitno-obrazovnog sistema u Republici Srpskoj. 

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva obezbijedio je svim nagrađenim prosvjetnim radnicima naše značajno izdanje "Knjigu Petra Kočića" kao naš doprinos i znak zahvalnosti našim prosvjetnim radnicima koji rade veoma odgovoran i značajan posao.

Svečani program povodom dodjele Svetosavske nagrade emitovan je večeras, 28. 1. 2021. godine, u 18.00 časova na prvom kanalu Radio-televizije Republike Srpske.

SNIMAK RTRS MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDJE!

Slične vijesti